Piscină Roma 9.7 x 3.6 x 1.5 m – fibră de sticlă

Prețul inițial a fost: 62.480,00 lei.Prețul curent este: 58.250,00 lei. TVA inclus

Disponibil pentru precomandă

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
SKU: roma-10 Categorii: ,
Descriere

Piscină Roma combină eleganța vestitelor trepte romane. Cu un design modern și ergonomic care să satisfacă la maximum confortul și relaxarea dumneavoastră. Încă de pe vremea romanilor, arhitecții și constructorii s-au străduit să găsească o soluție comodă și durabilă, pentru a putea satisface plăcerea de a înota, refacerea și relaxarea cât mai aproape de casă. Acum acel vis este atât de aproape de dumneavoastră.

Datorită faptului că pe lângă design, siguranța în utilizare e unul dintre obiectivele noastre primordiale, treptele sunt prevăzute cu suprafață antiderapantă.

Piscinele Roma sunt piscine prefabricate, monobloc, realizate din straturi succesive de rășini poliesterice de înaltă calitate. Armate cu fibră de sticlă, având în interior o structură tip sandwich, tehnologie care le asigură o suprafață extrem de fină și placută la atingere. Au rezistență și durată de viață mari.

Structură piscină Roma

1. Suprafața interioară a piscinei este acoperită cu gelcoat sanitar, un email poliesteric cu o foarte mare rezistență la razele ultraviolete, care îi asigură o suprafață extrem de fină și un luciu deosebit.

2. Bariera antiosmoza este formată din rășini vinilesterice, o protecție suplimentară a stratului de gelcoat. Pentru o imunitate perfectă la acțiunea substanțelor chimice folosite la tratarea apei din piscină sau a altor factori externi.

3. Straturi succesive de rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă.

4. Poliuretan rigid de înalta densitate, 20 mm grosime, care asigură o foarte bună izolație termică dar mai ales o rezistență deosebită.

5. Rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă, care îmbracă o structura de profile din oțel, în scopul obținerii unei rigidități maxime ale corpului piscinei.

6. Topcoatul, care îmbracă suprafață exterioară. (un strat protector care împiedică orice acțiune a factorilor externi asupra corpului piscinei).

Informații suplimentare
Greutate 100 kg
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piscină Roma 9.7 x 3.6 x 1.5 m – fibră de sticlă”

piscină Roma
Piscină Roma 9.7 x 3.6 x 1.5 m – fibră de sticlă

Disponibil pentru precomandă