Componente ABS și PVC

Componente ABS și PVC – destinat tuturor celor care doresc să își construiască sau să își întrețină piscina. Această categorie cuprinde o gamă largă de componente și accesorii din ABS și PVC, utilizate în construcția, repararea și întreținerea piscinelor.

Subcategoria „Componente ABS” include o varietate de produse din acest material, cum ar fi bazine, scuturi și capace pentru skimmer, dar și alte accesorii cum ar fi prize de aspirație și refulare, difuzoare sau duze de masaj.

Subcategoria „Piese de schimb ABS” cuprinde piese și accesorii pentru înlocuirea celor existente sau pentru repararea componentelor existente. Printre acestea se numără garnituri, clapete, difuzoare sau orificii de retur.

Subcategoria „Țevi și fitinguri” include o varietate de țevi și fitinguri pentru conectarea și asamblarea de componente piscină. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu specificațiile de construcție ale tuturor piscinelor.

Aquapiscine este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să își construiască sau să își întrețină piscina. Aceste produse sunt de înaltă calitate și sunt disponibile la prețuri accesibile pentru clienții noștri.