Filtrare piscină

Categoria de filtrare piscină de la Aquapiscine cuprinde o serie de produse necesare pentru a menține calitatea bună a apei din piscină. Filtre pentru piscine pot fi achiziționate în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu nevoile specifice ale piscinei dvs.

Kituri de filtrare sunt disponibile și conțin tot ce este necesar pentru a instala un sistem de filtrare adecvat. Materialul filtrant poate fi achiziționat în funcție de tipul de filtrare de care aveți nevoie (nisip, sau cartușe de filtrare). Pentru a vă asigura că filtrele funcționează corespunzător, piesele de schimb pentru filtre și pompe pot fi achiziționate separat.

Pentru a ajuta la circulația și filtrarea apei din piscina, pompele de piscina sunt  disponibile în diferite dimensiuni și puteri. În funcție de mărimea piscinei și nevoile specifice. Tablourile de comanda permit monitorizarea și controlul parametrilor de filtrare. Inclusiv viteza pompei și timpul de filtrare.

Această categorie de filtrare piscină oferă tot ce este necesar pentru a asigura menținerea unei calități optime a apei din piscină și o experiență plăcută de înot.