Tratare piscină

Produsele pentru tratare piscină sunt esențiale pentru menținerea unei ape curate și sănătoase în piscină. La Aquapiscine veți găsi o gamă largă de produse și echipamente pentru a vă ajuta să vă păstrați piscina în condiții optime.

Aparate de electroliză și hidroliză sunt perfecte pentru cei care doresc să își mențină piscina curată și sănătoasă fără a utiliza produse chimice dure. Aceste aparate utilizează electrozi speciali pentru a descompune sarea și a o transforma într-un agent de curățare natural și eficient.

Pompele dozatoare sunt utilizate pentru a asigura o dozare precisă și constantă a substanțelor pentru tratarea apei în piscina ta. 

Sterilizatoarele UV utilizează lumina ultravioletă pentru a ucide bacteriile și virusurile din apă, eliminând astfel necesitatea utilizării clorului sau altor produse chimice.

Substanțele pentru tratarea apei sunt esențiale pentru menținerea nivelurilor corecte de pH și alcalinitate în apa din piscina ta.

Trusele de analiză a apei sunt utilizate pentru a măsura nivelurile de clor, pH și alcalinitate din apa din piscina ta. 

Categoria „Tratare piscina” oferă o gamă largă de produse și echipamente pentru a te ajuta să îți menții piscina în condiții optime. Aceste produse și echipamente vă vor ajuta să mențineți apa de piscină curată, clară și sănătoasă pentru dvs. și familie.