Placare piscină

Aquapiscine vă pune la dispoziție materiale pentru finisare și placare piscină. Începând de la mozaic, gresie, liner, dale perimetrale si borduri.

Adezivi speciali pentru fixarea plăcilor ceramice, de piatră sau mozaicurilor la pereții și podeaua piscinei. Chit de rosturi special pentru umplerea rosturilor dintre plăci și pentru a preveni scurgerea apei între plăci. Dale și borduri disponibile în diferite forme, culori și dimensiuni pentru placarea și finisarea pereților și podelei piscinei. O gamă largă de decorațiuni piscină pentru a îmbunătăți aspectul piscinei dvs. Hidroizolații pentru protejarea pereților și podelei piscinei împotriva scurgerilor de apă, umidității și a altor probleme asociate cu apa. Liner – o folie specială care acoperă interiorul piscinei și o protejează împotriva deteriorării și scurgerilor de apă. Mozaic: plăci mici de piatră, ceramică sau sticlă care pot fi aranjate în diverse modele pentru a oferi un aspect estetic unic pereților și podelei piscinei. Vopsea pentru piscine: produse pentru a vopsi pereții și podeaua piscinei.

Finisare și placare piscină reprezintă pași importanți atât pentru decorarea piscinei, cât și pentru obținerea unei rezistențe pe o perioadă îndelungată.