Hidroizolatie bicomponeta de la Isomat – Aquamat Elastic 35 Kg

429,00 lei TVA inclus

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
SKU: TW1511 Categorie:
Descriere

ACEST PRODUS FACE PARTE DIN CATEGORIA „AGABARITIC SAU VOLUMINOS”. PENTRU A AFLA PRETUL DE LIVRARE CORECT, VETI FI CONTACTAT TELEFONIC DUPA FINALIZAREA COMENZII.

AQUAMAT-ELASTIC este un mortar elastic, hidroizolant, bicomponent. Se compune dintr-un mortar pe bază de ciment (component A) şi o emulsie cu răşini (component Β). După întărire, formează o membrană fără rosturi şi îmbinări, care conferă următoarele avantaje:  Acoperă fisurile.  Hidroizolare totală împotriva presiunii hidrostatice pozitive până la 5 atm, conform EN 12390-8. De asemenea, poate rezista presiunii negative a apei.  Protejează betonul împotriva carbonatării.  Nu corodează oţelul din armătura betonului.  Permeabilitate pentru vapori.  Este adecvat pentru rezervoare de apă potabilă şi pentru aplicări pe suprafeţe care vin în contact cu alimente, în conformitate cu cerinţele W-347.  Rezistenţă la ape uzate (staţii de epurare, canalizări, etc.).  Durabilitate.  Aderenţă la suprafeţe umede, fără grunduire prealabilă.  Aplicare uşoară şi economică.  Este adecvat pentru terase verzi, jardiniere etc, fiind certificat pentru rezistenţa sa la rădăcinile plantelor.  De asemenea funcționează ca o baieră pentru Radon.

Domenii de aplicare:

Se utilizează pentru hidroizolarea suprafeţelor de beton, tencuială, cărămidă, piatră de ciment, mozaic, gipscarton, lemn, metal, etc. Este ideal pentru aplicaţiile care necesită elasticitate ridicată şi o bună aderenţă stratului hidroizolant. Este indicat pentru hidroizolarea suprafeţelor supuse dilataţiilor şi contracţiilor, vibraţiilor, care prezintă sau eventual vor prezenta fisuri capilare, precum terase, balcoane, bazine de suprafaţă, piscine, terase inversate, etc. De asemenea poate fi utilizat pentru hidroizolarea subsolurilor, în interior sau în exterior, împotriva umezelii sau apei sub presiune.

Mod de utilizare:

1. Suportul 

Suportul trebuie să fie lipsit de resturi de ulei, praf, materiale friabile etc.  Punctele de scurgere trebuie să fie astupate cu mortarul cu priză rapidă AQUAFIX.  Segregarile din beton vor fi umplute şi îndreptate cu DUROCRET sau RAPICRET, sau cu mortar de ciment aditivat cu ADIPLAST, după îndepărtarea mortarului segregat şi udarea suprafeţei.  Distanţierele şi agrafele vor fi tăiate la 3 cm adâncime în beton, iar găurile vor fi astupate ca mai sus.  Rosturile de lucru existente se deschid în formă de V, pe toată lungimea lor şi pe o adâncime de circa 3 cm şi vor fi astupate ca mai sus.  Colţurile, pe interior, precum îmbinarea pardoselii cu zidul, vor fi rotunjite cu DUROCRET sau mortar de ciment aditivat cu ADIPLAST (formarea unei scafe triunghiulare cu laturile de 5-6 cm).  În cazul zidăriei trebuie efectuată anterior o rostuire atentă sau să se dea un strat de mortar de ciment aditivat cu ΑDIPLAST.  În cazurile de hidroizolare ulterioară a subsolurilor unor clădiri vechi, trebuie îndepărtată tencuiala existentă cel puţin până la înălţimea de 50 cm deasupra nivelului pânzei freatice şi în continuare să se aplice procedura de mai sus.  Unde se cere realizarea unor suprafeţe plane (netezire, crearea de pante etc.), se recomandă utilizarea produselor DUROCRET sau RAPICRET sau a mortarului pe bază de ciment aditivat cu ADIPLAST.

2. Aplicarea

Conţinutul unui sac de 25 kg (component Α) se adaugă în 10 kg de lichid (component Β) amestecând continuu, până la formarea unei paste omogene, potrivită pentru a fi aplicată. Suprafaţa de aplicare trebuie să fie udată, fără formarea de băltoace. Materialul se aplică cu bidineaua, în două sau mai multe straturi, în funcţie de gradul de solicitare. Vor fi evitate grosimi ale straturilor mai mari de 1 milimetru, pentru evitarea fisurării materialului. Fiecare strat nou va fi aplicat numai după uscarea celui precedent. Suprafaţa proaspăt acoperită va fi protejată de temperaturi ridicate, de ploaie şi de îngheţ. În punctele în care este necesară consolidarea locală a produsului AQUAMAT-ELASTIC (colţuri interioare la care nu este necesară formarea de scafe, puncte de îmbinare etc.), se recomandă utilizarea unei benzi de ţesătură poliesterică (30 g/m2 ) sau din plasă din fibre de sticlă (65 g/m2 ) lată de 10 cm

Informații suplimentare
Greutate 35 kg
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hidroizolatie bicomponeta de la Isomat – Aquamat Elastic 35 Kg”

Hidroizolatie bicomponeta de la Isomat – Aquamat Elastic 35 Kg