Pompa de caldura piscina FULL INVERTER 17.8 kW pentru 50-85 MC – compresor Mitsubishi

Prețul inițial a fost: 11.150,00 lei.Prețul curent este: 8.999,00 lei. TVA inclus

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
SKU: UFHS-P17 Categorie:
Descriere

Pompa de caldura Optima Inverter este fabricat din cele mai bune materiale și cu un design de prima clasa. 


Nu doar ca este o pompa de căldură pentru piscină EFICIENTĂ, si echipa de cercetare și dezvoltare își propune sa construiască un prototip impresionant cu toate elementele moderne. 

Aceștia au avut următoarele obiective: ieșirea fluxului de aer pe doua laturi, carcasa din tabla cu finisaj mat, radiatorul auriu, etc.


Garantie si calitate.

Optima Inverter este garantat cu 7 ani de garanție pentru compresor.

Ținând cont de piața globală de vârf, pompa de căldură pentru piscine cu invertor complet Optima Inverter a fost concepută cu atenție și proiectată pentru a avea un aspect modern, a fi super silențioasă, foarte eficientă în timpul funcționării dar și cu un control inteligent prin Wi-fi.


Tehnologie avansată a pompelor de căldură

Nu numai ca aceasta pompa este proiectată cu un aspect superior, dar vin în același timp si cu performanțe foarte puternice. Cu o tehnologie matura a invertorului combinata cu adaptarea compresorului Mitsubishi, unitatea poate menține un COP ridicat la 16 în timp ce funcționează silențios, ceea ce creeaza o atmosfera de inot minunata pentru dumneavoastra!


Zgomot redus

Carcasa este închisă și este proiectată special pentru compresor, astfel încât zgomotul de funcționare sa fie păstrat in interior, iar zgomotul întregii unități sa se mențină la un nivel foarte scăzut.


Controler modern

Unitatea utilizează un buton mare inteligent și un afișaj tactil combinat, care este incomparabil de ușor de utilizat. În plus, display-ul poate fi instalat prin simpla conectare a aparatului și poate fi îndepărtat cu ușurință la întreținere și înlocuire.


Controlati inteligent cu telefonul mobil

Prin intermediul conexiuni Bluetooth, Wi-Fi sau 4G puteți prelua controlul complet al pompei de căldură pentru piscină de oriunde din casa doar cu ajutorul unei singure aplicatii de pe smartphone-ul dumneavoastra.

Informații suplimentare
Greutate 50 kg
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de caldura piscina FULL INVERTER 17.8 kW pentru 50-85 MC – compresor Mitsubishi”

pompa caldura piscine
Pompa de caldura piscina FULL INVERTER 17.8 kW pentru 50-85 MC – compresor Mitsubishi