Robot automat piscina Dolphin E30

Prețul inițial a fost: 7.495,00 lei.Prețul curent este: 5.650,00 lei. TVA inclus

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
SKU: POOLE30 Categorie:
Descriere

Proiectat pentru curățarea piscinelor de până la 12 metri lungime, robotul electric Dolphin E30 combină tehnicitatea și ușurința într-un singur dispozitiv, compact și eficient.

Are o garanție de 2 ani.


NB : Robot livrat cu coș filtru si sursa de alimentare.


Robot de piscină Dolphin E30 - rezumat

Robot Dolphin E30 – Descriere

Proiectat pentru curățarea iazurilor de până la 12 metri lungime, robotul electric Dolphin E30 combină tehnicitatea și ușurința într-un singur dispozitiv, compact și eficient.

Mărimea sa mică și studiată, precum și performanța de aspirație vă permit să obțineți o piscină curată. Dolphin E30 va curăța fundul, pereții și linia de apă a piscinei dvs., indiferent de acoperirea sa.

Așezați robotul de piscină Dolphin E30 în apă, acesta va efectua un ciclu de două ore, independent, și vă va permite să vă bucurați de o piscină curată fără efort.
Resturile și praful sunt colectate în coșul filtrant detașabil.Pereții acestuia din urmă sunt detașabili pentru ușurința întreținerii și interschimbabili.

Robot de piscină Dolphin E30

Tehnologie PowerStream (TM) : Produse de curățare robotizate pentru piscine echipate cu sistemul patentat „Powerstream” se deplasează printr-un flux de apă multidirecțional pentru o navigație optimizată și o aderență perfectă la pereți și la linia de apă. Sunt potrivite pentru toate tipurile de acoperiri și curăță fundul, pereții și conducta de apă în toate circumstanțele.

Filtrare : murdăria și alte resturi sunt colectate într-un filtru mobil. Panourile acestuia din urmă sunt interschimbabile și detașabile pentru o întreținere ușoară.

Un set interschimbabil de filtre (fine și ultra fine) care colectează particule fine și resturi mari: 4 filtre de 50 microni și 2 filtre de 100 microni

coș filtru pentru robot Dolphin E30 cu cărucior

Periaj activ : Datorită acestui mecanism proiectat de Maytronics, viteza de rotație a periei frontale a Dolphin E30 este de două ori mai rapidă decât viteza de mișcare a dispozitivului. Acest lucru face posibilă îndepărtarea cu ușurință a murdăriei cele mai încăpățânate (alge sau bacterii), indiferent de tipul de acoperire.

Transformator digital intuitiv : conceput pentru a consuma foarte puțină energie, pornește prin simpla apăsare a unui buton și vă permite să selectați programul de curățare.

Ergonomic : echipat cu un mâner pentru o manipulare ușoară și nu voluminos, Dolphin E30 este ușor (7,5 kg), ceea ce face mai ușor umplerea, îndepărtarea și curățarea acestuia.

Cărucior de transport : Dolphin E30 vine cu căruciorul cu roți, care vă va permite să îl mutați și să îl depozitați.

Robot de piscină Dolphin E30 - diagrame accesorii

Robot Dolphin E30 – Specificații tehnice

Robot de piscină Dolphin E30 - cutie electronică
CurățarePardoseala si pereti
AcopeririToate tipurile
Dimensiunile bazinului12 x 6 m
FiltrareTop Access – panouri interschimbabile
Filtrare fină a panoului50 u
Finete de filtrare a panoului arc100 u
Ciclul de curățare2 ore
rata de aspirație15 m³ / h
Lungimea cablului18 m
Greutate netă7,5 kg
AlimenteTransformator electric (control digital)
Tensiunea de ieșireMax 30 V-DC
Tensiune de intrare110-130 V-AC / 220-230 V-AC / 50 – 60 Hz
CadyNU
Tensiunea motorului24 VDC
Protecția motoruluiIP68

Informații suplimentare
Greutate 10 kg
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Robot automat piscina Dolphin E30”

Robot automat piscina Dolphin E30