Robot aspirator piscina fara fir X60-Warrior cu Wi-Fi si tehnologie full inverter – Fairland

Prețul inițial a fost: 8.950,00 lei.Prețul curent este: 6.290,00 lei. TVA inclus

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
Descriere

Ești în căutarea unui partener de încredere pentru întreținerea piscinei tale? Ai dorința de a te bucura de o baie în apă limpede imediat după vacanță? Ai planuri pentru o petrecere în această seară? Ce-ar fi să beneficiezi de o curățare rapidă a piscinei în doar 30 de minute?

Robotul inteligent de curățare a piscinei X-Warrior X60, din noua generație, îți oferă întreținerea apei din piscină într-un mod rapid, ușor și convenabil! Acest robot devine aliatul tău indispensabil în menținerea curățeniei datorită următoarelor caracteristici:

TEHNOLOGIE FĂRĂ FIR: În era actuală, produsele wireless devin din ce în ce mai populare datorită confortului și inteligenței sporite. Robotul X-Warrior X60 este conceput cu această tehnologie de ultimă generație.

NAVIGARE INTELIGENTĂ „3D S Path”: Prin tehnologia brevetată „3D S PATH”, robotul recunoaște în totalitate mediul piscinei și își planifică traseul de curățare pentru a asigura eficiență maximă.

TEHNOLOGIA ORIGINALA „FULL-INVERTER”: Cu până la 6 ore de funcționare continuă, motoarele DC-inverter operează la o putere între 20% și 100%, contribuind la un consum redus și la o durată mai lungă de funcționare.

APLICAȚIE MOBILĂ: Robotul tău de piscină este un dispozitiv inteligent de ultimă generație, controlabil și prin intermediul unei aplicații mobile.

Cum atinge acest robot o eficiență de două ori mai mare decât alte modele de roboți de piscină? Navigația brevetată „3D S” include un giroscop, 2 senzori de apă și 4 senzori infraroșu:

Senzori IR: Detectează obstacolele în avans, reducând viteza pentru a evita coliziuni puternice și asigurând protecție. În plus, în cazul blocării în piscină, senzorii IR analizează mediul pentru a găsi o posibilă ieșire.

Senzori de apă: Ajută robotul să recunoască linia apei, optimizând procesul de curățare a conductei de apă.

Giroscop: Furnizează date continue pentru analiza traseului și a liniei de călătorie, contribuind la eficiența curățării prin trasee „3D S”.

Care sunt avantajele robotului X-Warrior X60 față de alți roboți de piscină?

Produs inteligent fără fir: Asigură un grad sporit de confort în comparație cu modelele cu fir.

Rută inteligentă de curățare: Eficiență dublă față de roboții fără o rută clară de curățare.

Acoperire mare a zonei curățate: Comparativ cu alte modele, oferă o acoperire mai mare și eficiență crescută.

Până la 6 ore de funcționare: O singură încărcare asigură utilizare timp de 1-2 săptămâni, spre deosebire de alți roboți care necesită reîncărcare după fiecare utilizare.

Date tehnice:

Timp de funcționare cu o singură încărcare: Până la 6 ore în modul de curățare de jos / până la 3,5 ore în modul Fund/Wall/Waterline
Timp de încărcare: Aproximativ 4 ore
Baterie: 10,4 Ah
Dimensiunea piscinei: Până la 20 de metri
Temperatura potrivită a apei: 0-35 grade
Moduri de operare: Fund, Fund/Walls/Waterline
Capacitate filtru: 3,2 L
Tip filtru: 180 mm
Viteza de aspirare: 20-10 m3/ora
Viteza de deplasare: 12 m/min
Număr de motoare: 3
Dimensiune robot piscină: 49,539,526,5 cm
Greutatea robotului de piscină: 11,4 kg. (net), 15,1 (brut)
Consum electric: 30-110 W, 90-265 V, 50/60 Hz, 25,2 V/1,2 A

Informații suplimentare
Greutate 15 kg
Robot aspirator piscina fara fir X60-Warrior cu Wi-Fi si tehnologie full inverter – Fairland