Robot aspirator fara fir, curatare piscina, Maytronics Dolphin Liberty 200

Prețul inițial a fost: 7.290,00 lei.Prețul curent este: 4.999,00 lei. TVA inclus

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
SKU: Liberty200 Categorii: ,
Descriere

Robot aspirator curatare piscina cu acumulator, fara fir – Maytronics Dolphin Liberty 200

Seria Dolphin LIBERTY introduce o nouă generație de curățare a piscinei, cu un design fără fir pentru o mobilitate fără egal și un încărcător inductiv atașabil magnetic.

Dolphin LIBERTY 200 oferă caracteristici noi și deosebite, cum ar fi „Eco Mode”, soluție care permite menținerea curată a piscinei pe tot parcursul săptămânii cu cicluri de curățare scurte și eficiente, și „Cycle Selector” – care vă permite să personalizați modul de curățare a pardoselii sau a a pereților laterali.

Cu capacități de curățare și filtrare super-eficiente, beneficiați de aceeași fiabilitate și servicii ca și în cazul celorlalte produse Dolphin – acum și wireless!

Specificatii robot aspirator fara fir Dolphin Liberty 200:

Robor fara fir, incarcare prin inductie
Ideal pentru piscine de pana la 10 metri
Tip curatare – podea si perete
Ciclu curatare – 1,5 ore
Filtrare – system de filtrare cu un singur nivel pentru resturi fine
Periaj – periaj activ puternic si intens pentru o curatare de neegalat
Incarcare – prin inductie: conexiune magnetica pentru incarcare cat mai usoara
Baterie Li-ion 5000 mAh
Greutate robot – 8 kg
Garantie – 24 luni

Recomandari incarcare robot aspirator fara fir Dolphin Liberty 200:

Când bateria este descărcată și toate luminile sunt stinse, robotul de curățare este în modul de repaus. Conectați-l la încărcător pentru a-l reactiva.

Încărcați întotdeauna robotul de curățare într-o zonă protejată și umbrită, la o temperatură între 6°C și 35°C, până când vedeți 3 bare verzi în panoul indicator (până la 6 ore).

Încărcătorul (IP54) este rezistent la stropire, robotul poate fi încărcat atunci când este ud. Cu toate acestea, nu puneți încărcătorul în apă.

Depozitare:

Înainte de depozitarea în afara sezonului: Încărcați bateria la cel puțin 50% (2 bare verzi în panoul indicator al bateriei).

În timpul sezonului, încărcați robotul la maximum.

aspirator piscina fara fir

Sfaturi de intretinere:

Spălare: Spălați filtrul robotului de piscină LIBERTY 200 cu apă curată după fiecare ciclu de curățare a piscinei. Menținerea filtrului garantează performanța de lungă durată a aparatului electric de curățare a piscinei și întreținerea piscinei.

Depozitare: După fiecare ciclu de curățare a piscinei, scoateți robotul de piscină LIBERTY 200 din apă și depozitați-l departe de lumina directă a soarelui, căldură sau frig pentru a preveni uzura. Intervalul de temperatură recomandat de depozitare: -10°C până la +40°C: rece, dar ferit de îngheț și umiditate.

robot aspirator fara fir

Informații suplimentare
Greutate 10 kg
robot aspirator fara fir
Robot aspirator fara fir, curatare piscina, Maytronics Dolphin Liberty 200