Complete & Easy 4,48 kg

349,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
SKU: 4199296 Categorie:
Descriere

Este un sistem complet de tratare a apei din piscina bazat pe clor sub forma de granule. Acest produs contine substante pentru dezinfectia apei, prevenirea algelor si clarifiere a apei. Noutatea este ca veti folosi cu 40% mai putin clor pentru a va intretine piscina. Cu Complete clorul este mentinut la cel mai mic nivel atat cat e nevoie pentru a dezinfecta apa si puteti folosi piscina dupa doar 15 minute de la aplicarea tratamentului. Formula unica Complete produce apa foarte limpede in timp ce clorul este mentinut la un nivel mic. O alta noutate la acest produs premium este usurinta cu care se fololseste fiind impachetat in saculeti; poate fi dozat direct in apa din piscina.

PRODUS AVIZAT INSP ANPM

 

Mod de folosire: Acest produs trebuie sa fie folosit numai conform etichetei. Prima „camera” din saculet contine clor si alte substante active iar in cealalta „camera” sunt incluse substantele active pentru prevenirea algelor si clarifierea apei. Deschideti ambele camere cu o foarfeca si adaugati intreg continutul direct in apa din piscina cand pompele de recirculare sunt pornite. Rezultatul va fi o apa super clara. Intotdeauna sa goliti complet continutul saculetilor. 

Dozaj : Folositi 1 saculet dublu Complete pentru fiecare 20 m3 de apa pentru 1 saptamana. Primul tratament: 2 saculeti dublii pentru fiecare 20 m3. Urmatoarele tratamente(in fiecare saptamana): 1 saculet dublu pentru fiecare 20 m3. 

Sfaturi importante: Mentineti intotdeauna valoarea pH-ului intre 7.0 si 7.4 si spalati in mod regulat filtrul. In cazuri speciale cu probleme de sistem, furtuni, temperaturi mari sau suprafete murdare, adaugati mai frecvent Complete pentru a mentine apa la un nivel optim. In cazul in care turbiditatea persista sau apa se „coloreaza” adaugati 2 saculeti dublii pentru fiecare 20 m3 de apa. Nu folositi acest produs pentru apa ce contine pesti. 

Indicaţii importante: Pentru a sustine clarifierea apei in tratamentul cu Complete folositi in mod regulat Superflock. Conţine: – Compartiment mare – 100 g de produs contine 60 g troclosene sodium; Compartiment mic – la 100 g de produs 4 g 

Sfaturi şi reglementări de siguranţă: H302 Nociv în caz de înghiţire. H315 Provoaca Iritarea pielii. H318 Provoaca leziuni oculare grave. H335 Poate provoca iritarea cailor respiratorii. H410 Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. P101 Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor. P270 A nu manca, bea sau fuma in timpul utilizarii produsului. P273 Evitati dispersarea in mediu. P280 Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/echipament de protecţie a ochilor/echipament de protecţie a feţei. P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. P308+ P311 ÎN CAZ de expunere sau de posibilă expunere: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ/un medic. P405 A se depozita sub cheie. P501 Aruncati continutu/containerul la o instalatie de eliminare a deseurilor aprobata. In caz de urgenta apelati Centrul de Informare Toxicologica la tel: +4021 318 36 06. 

 

Termen valabilitate: a se vedea marcat pe ambalaj. 

Ambalaj: 16 Saculeti dubli cu masa totala de 280 gr per saculet 

Informații suplimentare
Greutate 4,48 kg
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Complete & Easy 4,48 kg”

Complete & Easy 4,48 kg

Stoc epuizat