Piscină Caraibe 8 x 3.6 x 1.5 m – fibră de sticlă

Prețul inițial a fost: 56.890,00 lei.Prețul curent este: 53.490,00 lei. TVA inclus

Disponibil pentru precomandă

COMANDĂ ÎN WHATSAPP
SKU: caraibe-8 Categorii: ,
Descriere

Modelul de piscină Caraibe are un design foarte modern, care combină liniile armonioase ale treptelor cu funcționalitatea șezlongului ergonomic și al căminului tehnic încorporat sub scări. Toate acestea pentru a satisface la maxim, atât plăcerea de a înota, cât și relaxarea dumneavoastră.

Disponibilă în 2 variante:

  • 8 x 3.6 x 1.5 m
  • 10 x 3.6 x 1.5 m

Datorită faptului că pe lângă design, siguranța în utilizare e unul dintre obiectivele noastre primordiale, treptele sunt prevăzute cu suprafață antiderapantă.

Piscinele Roma sunt piscine prefabricate, monobloc, realizate din straturi succesive de rășini poliesterice de înaltă calitate. Armate cu fibră de sticlă, având în interior o structură tip sandwich, tehnologie care le asigură o suprafață extrem de fină și placută la atingere. Au rezistență și durată de viață mari.

Structură piscină Caraibe

1. Suprafața interioară a piscinei este acoperită cu gelcoat sanitar, un email poliesteric cu o foarte mare rezistență la razele ultraviolete, care îi asigură o suprafață extrem de fină și un luciu deosebit.

2. Bariera antiosmoză este formată din rășini vinilesterice, o protecție suplimentară a stratului de gelcoat. Pentru o imunitate perfectă la acțiunea substanțelor chimice folosite la tratarea apei din piscină sau a altor factori externi.

3. Straturi succesive de rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă.

4. Poliuretan rigid de înalta densitate, 20 mm grosime, care asigură o foarte bună izolație termică dar mai ales o rezistență deosebită.

5. Rășini poliesterice armate cu fibră de sticlă, care îmbracă o structura de profile din oțel, în scopul obținerii unei rigidități maxime ale corpului piscinei.

6. Topcoatul, care îmbracă suprafață exterioară. (un strat protector care împiedică orice acțiune a factorilor externi asupra corpului piscinei).

Informații suplimentare
Greutate 400 kg
Brand

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Piscină Caraibe 8 x 3.6 x 1.5 m – fibră de sticlă”

piscină caraibe
Piscină Caraibe 8 x 3.6 x 1.5 m – fibră de sticlă

Disponibil pentru precomandă